Info om våra farkoster

Aircam RAW V3.0/Film plattform

Vi har tillsammans med Ljud och Bildmedia valt en av de bästa plattformarna på marknaden för vår RED Dragon samt Alexa Mini. Att farkosten har ett regnskydd, som även fungerar som en designad siluett, gör att piloten lättare kan placera RAW plattformen i bästa position för ett lyckat uppdrag.

Flygtiden med RAW är cirka 8 minuter beroende på temperaturen. Farkosten är dessutom lätt att fälla ihop för transport, för nya uppdrag m.m.

DJI Inspire 2 /Film, foto plattform

Med vår Inspire 2 har vi möjligheten att filma upp till 6K i Cinema DNG och 5,2 K i Apple ProRes med X7.  Kameran är utrustad med 16 mm, 24 mm, 35 mm, 50 mm DJIs egna objektiv dessutom kan vi flyga farkosten upp till 100 km/tim och med en flygtiden på 20-25 minuter är farkosten/systemet även idealisk för HD-Live produktioner.

DJI S900/ Film, foto plattform

Våra DJI Spreading Wings S900 är utrustade med en Lumix GH4 som filmar i 4K. Vi har även möjlighet att med helikoptern  länka ner bild i HD format med vårt Paralinx system. Fördelen med  att använda S-900  är att farkosten inte är berörd av DJI / No Fly Zone system eftersom vi använder DJI A2 systemet.

Flygtiden är cirka 8-15 minuter.

 Intuitive Aerial AERIGON/Film plattform

Med vår Aerigon kan kunden själv välja mellan en ALEXA Mini eller RED Dragon.
För att styra gimbalen använder vi Intuitive Dominion Controller.  Med den här plattformen och IA – Controller har vi nu möjlighet att lyfta upp till 2,5 kg tunga Anamorphic objektiv och styra dessa med RT-Motion MK3.1 Lens Control (Iris, Zoom, Focus)
Flygtiden är cirka 8 minuter beroende på temperatur. Farkosten är dessutom lätt att fälla ihop för transport i två pelicase.

Paparazzi/Y6 plattform för ljussättning

Vår Paparazzi är utrustad med Skypanel för foto eller filmarbeten. Vi kan därför debitera per timme. Eftersom gimbalen är relativt okritisk för vind så är ljusbilden stabil.

Vid arbete med Paparazzi/ljus plattform debiteras

15 000 kr/dag.

DJI Phantom 4 Pro+

DJI Phantom 4 Pro+ har en förbättrad kamera med 1-tumsensor och 20 megapixlar och kan filma i 4k/60 fps.

Vid arbete med Phantom 4 Pro+ debiteras 1000 kr per timme eller  efter överenskommelse.

Transportmedel

Specialutrustad Renault Traffic

Till våra flyguppdrag använder vi LP-Airdesigns specialutrustade Renault Traffic som är helt självförsörjande när det gäller el.

LP-Airdesigns husbil

Att ha LP-Airdesigns husbil som bas gör att vi kan vara tillgängliga 24 timmar om dygnet på location.

Specialbyggd släpvagn

Släpvagn för vår och kunds utrustning finns alltid tillgänglig.